Hugh Grant naimisiin 57-vuotiaana

Näyttelijä Hugh Grant, joka on aikoinaan sanonut ettei juurikaan usko avioliittoon, meni viimein naimisiin 25.5.2018. 57-vuotias Hugh on ehtinyt näytellä useissa elokuvissa ja saanut olla niissä myös aviopuolison roolissa. Vuonna 1994 valmistuneessa Neljät häät ja yhdet hautajaiset -elokuvassa hän jätti morsiammen huvittavasti alttarille. Tosielämässä näin ei onneksi käynyt, kun Hugh sai vaimokseen itseään muutaman kymmentä vuotta nuoremman ruotsalaisen tuottajan Anna Ebersteinin. Pari oli seurustellut kuuden vuoden ajan ennen avioitumista ja heillä on kolme alle kuusivuotiasta lasta.

Parin häissä heidän kotitalonsa lähellä Chelseassa, Lontoon kaupungintalolla, oli läsnä vain läheisimmät perheenjäsenet. Pari valokuvattiin kävelemässä käsi kädessä ja onnellisesti hymyillen Kings Roadilla ennen tilaisuutta. Anna-morsian piteli tilaisuudessa parin tytärtä ja oli pukeutunut lyhyeen valkoiseen hameeseen ja siniseen tyköistuvaan kauluspaitaan sekä niin sanottuihin espadrillos-kenkiin. Annan sormus oli yksinkertainen, kultainen vihkisormus. Hughilla puolestaan oli yllään laivastonsininen puku ja sormessaan hieman erikoisempi, iso hopeasormus kolmella punaisella kivellä.

Tilaisuuden päättymistä neljältä iltapäivällä sivummalla odotelleet katsojat kuvailivat parin ja heidän lähipiirinsä olleen yhtä hymyä, kun he astelivat ulos aurinkoon tilaisuuden jälkeen. Tilaisuus oli selvästi iloinen ja rento, vain parin läheisimmille perheenjäsenille suunnattu. Paikalla oli ainakin parin kaksi vanhinta lasta, Annan veljet ja vanhemmat sekä Hughin isä ja veli. Parin nuorin lapsi oli syntynyt vain muutamaa kuukautta aiemmin.

Hugh oli ennen Anna tapaamista seurustellut jo useiden naisten kanssa, joista Liz Hurley lienee parhaiten tunnettu. Hugh ja Liz seurustelivat kolmentoista vuoden ajan ja ovat yhä hyviä ystäviä. Hughilla on myös kaksi lasta kiinalaisen vastanottovirkailijan Tinglan Hongin kanssa, 2011 syntynyt Tabitha ja 2013 syntynyt Felix.

Hughin näyttelijäura jatkuu yhä ja hän palaakin vuonna 2018 televisioon BBC Onen minisarjassa A Very English Scandal. Hugh työskentelee sarjan aikana jo ennestään itselleen tutun ohjaajan Stephen Frearsin kanssa ja näyttelee roolihahmoa nimeltä Jeremy Thorpe. Digital Spyn arvostelussa kuvailtiin, miten Hughin parhaissa rooleissa hänellä on aina ollut jonkinlainen pimeä puoli, joka nyt pääsee oikeuksiinsa kun roolihahmo Jeremy Thorpe on läpeensä paha.