Jukka Poika paljasti hääsuunnitelmansa jo etukäteen

Turussa asusteleva Jukka Rousu, joka tunnetaan paremmin artistinimellään Jukka Poika, meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, valtiotieteilijä Teija Stormin kanssa. Pari on ollut yhdessä seitsemän vuotta, kihlautuen jo vuonna 2016. Häitä vietettiin huhtikuussa 2018. Jukka Poika ja Teija kommentoivat jo ennen häitään Anna-lehdessä haluavansa juhlistaa suhdettaan ja perheidensä yhdistymistä kunnolla naimisiinmenon muodossa, vaikka se ei suurempaa elämänmuutosta heille itselleen aiheutakaan.

Jukka Poika julkaisi häiden jälkeen Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitää tiukasti morsiantaan kädestä heidän astellessa alas kirkon portaita. Kuvassa kauniilla Teija-morsiammella on yllään pitsiharsohelmainen, valkoinen ja hihaton morsiuspuku sekä kädessään sävy sävyyn oleva morsiuskimppu. Jukka Poika puolestaan on pukeutuneena perinteiseen tummaan pukuun ja pitää solmion sijaan pukuun sopivaa rusettia kaulallaan.

Jukka Poika on sanonut hittibiisinsä Siideripissis kertovan parin alkutaipaleesta. Biisissä lauletaan kuumasta tytöstä ja Jukka Poika sanoo Teijassa olleen lämpöä, joka sitten jäi häneen viipyilemään. Siinä lauletaan myös tarkemmin tapaamisista ja esimerkiksi yhteen muuttamisesta, joiden Jukka Poika on kertonut pitävän paikkansa. Hän kuvailee Teijan täydentäneen häntä erityyppisillä energioilla kuin mitä hänessä itsessään on. Jukka Pojan mielestä erilaisuus yleensä joko työntää pois luotaan tai viehättää, eli ei jää niin sanotusti neutraaliksi tekijäksi. Tässä tapauksessa erilaisuus selvästi vain täydensi parin yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Myös Teijalla on oma taiteilijanimensä, DJ Stormy, jonka alla hän kiertää keikoilla Jukka Pojan kanssa. Pari keikkailee pääasiassa kahdestaan, mutta heillä on myös Kuules Crew -niminen yhtye, johon kuuluu heidän lisäkseen rumpali Zarkus Poussa ja basisti Eeva Koivusalo. Vuoden 2018 kiertueella rumpuja soittaa Toni Puskala ja kitaraa sekä lyömäsoittimia Jori Hulkkonen. Jukka Poika kiertää keikoillaan vuonna 2018 ainakin elo- ja syyskuun ajan eri puolilla Suomea.

Jukka Poika oli aiemmin avioliitossa Sandra Luhtaniemen kanssa ja heillä on kolme lasta, 11-vuotias Hampus, 13-vuotias Onerva ja 16-vuotias Eila. Vuonna 2014 Jukka Poika joutui istumaan Helsingin käräjäoikeudessa ex-vaimonsa kanssa päästäkseen sopuun lapsiin liittyvistä tapaamisoikeuksista. Sovitteluistunto kesti miltei neljä tuntia ja jatkui vielä helmikuun puolelle toisella istunnolla.