Tony Montana avioitui uuden rakkaansa kanssa – häämatka malediiveille

Pasi Hailio tuli tunnetuksi 70-luvun lopussa artistinimellään Tony Montana, voitettuaan Suosikki-lehden Rock-kuningas kilpailun silloisen Johnny & The Dodgers -kokoonpanon kanssa. Seuraavalla vuosikymmenellä armeijan suorittanut Tony on työskennellyt pitkään koulutustaan vastaavissa palomestarin tehtävissä, vaikka musiikki on hetkittäin vienyt voiton. Tonyn aiempi pitkä suhde, jonka ajalta hänellä on neljä lastakin, päättyi yllättäin vuonna 2005.

Nyt Tony on kuitenkin löytänyt uuden onnen yrittäjä Sarianne Reinikkalan kanssa. Jo kaksi vuotta seurustellut pari kihlautui vuoden 2017 puolella ja meni naimisiin lauantaina 18.8.2018. Häät pidettiin Kulosaaren kirkossa Helsingissä ja paikalle oli kutsuttu niin perheet kuin ystäviäkin. Vihkitilaisuuden jälkeen häitä juhlittiin Pörssiklubin tiloissa. Muun muassa laulaja Pepe Willberg oli läsnä hääjuhlassa ja esitti siellä kappaleen “Aamu”, joka oli koskettanut morsian-Sariannea suuresti. Häiden jälkeen pari suuntasi häämatkalle Malediiveille Aasiaan.

Sariannella oli häissään hieman epänormaalimpi, mutta erittäin viehättävä keltainen puku. Pukua koristivat hopeiset lehti- ja versokuviot. Olkien yli menevät ohuet harsokankaat tekivät puvusta melkein olkaimettoman näköisen. Sariannen vaaleat hiukset olivat pääasiassa auki, toiselta puolelta hieman kiinnitettyinä ja kauttaaltaan kiharrettuina. Asukokonaisuuden viimeisteli ohuehko, vaalea helminauhakaulakoru. Tonylla oli tumma puku yhdistettynä vaaleansiniseen kauluspaitaan ja harmaaseen, kuvioituun solmioon. Puvun rinnusta koristi vaimon asuun sointuva vaalea kukka.

Sarianne oli kertonut jo aiemmin kesällä odottavansa avioliittoa innolla. Kuten ihmiset yleensä, hän sanoi kaipaavansa sitä yhdessä tekemistä, turvallisuutta ja rauhoittumista mitä avioliitto tarjoaa. Muutama päivä häiden jälkeen Sarianne kommentoi olonsa olevan mahtava. Hänen mukaansa hääjuhlassa oli paljon rakkautta ja sitä oli vaikea havainnollistaa ja käsitellä heti juhlan jälkeen.

Sarianne toimii Finncontainers Oy:n omistajana ja on yksi yrityksen perustajista sekä Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Hän oli mukana perustamassa myös Ravintolaviisikko Oy:tä ja toimii siinä nykyisin vähemmistöosakkaana. Tunnetusta Scarface-elokuvasta taiteilijanimensä lainannut Tony on tehnyt uraansa musiikin parissa, julkaisten muun muassa 12 eri levytystä. Hän tekee iskelmäuransa lisäksi esiintymisiä lapsille nimellä Palomestari Ruisku ja Kesämies-Kalle. Tonyn taustayhtyeessä toimivat koskettimissa Tarmo Nikkilä, kitarasa JP Alanen, rummuissa Juha Talikainen ja bassossa Arto Heinonen.