TV-tähti David Hasselhoff nai 28 vuotta nuoremman mallikaunottaren

Baywatch ja Ritari Ässä -sarjoista tuttu walesilainen näyttelijä David Hasselhoff meni naimisiin heinäkuun viimeisenä päivänä 2018. David sai vaimokseen mallin uraa tehneen Hayley Robertsin, joka on eläkeikäistä Davidia 28 vuotta nuorempi. Pari on kuitenkin seurustellut jo vuodesta 2011 alkaen, tavattuaan aikanaan sattumalta englantilaisessa hotellissa. Heidän häänsä pidettiin Italiassa, niin sanotun “Italian saappaan koron” alueella Pugliassa. Paikalle oli kutsuttu vain joitakin henkilöitä, mukaan lukien Hayleyn sukulaisia ja Davidin aikuiset tyttäret Taylor ja vaimon nimikaima Hayley. Häiden jälkeen he suuntasivat häämatkalle Malediiveille, joka tuntuu olevan yksi julkisuuden henkilöiden suosituimpia häämatkakohteita.

Vaaleiksi hiuksensa värjänneellä Hayleyllä oli häissä yllään kauniisti hänen kapeaa vartaloaan korostanut valkoinen hääpuku. Reilusti pitsikuvioidussa hääpuvussa oli kapeat, valkoisin kukin somistellut olkaimet, jotka Hayley oli jättänyt roikkumaan käsivarsiensa sivuille, saaden puvun näyttämään olkaimettomalta. Valtaosin taakse sidotut hiukset jättivät tilaa kauniille timanttikorvakoruille ja asukokonaisuuden viimeisteli perinteinen valkoinen huntu. Davidilla puolestaan oli yllään tumman harmaa smokki ja siihen hyvin sopiva hopea-musta-raidallinen solmio valkoista kauluspaitaa vasten. Rinnuksellaan hänellä oli vaalea ruusu.

Näyttelijänä tunnettu, mutta myös laulajan uraa tehnyt David valmistui California Institute of the Arts -oppilaitoksesta suoritettuaan ensin yliopiston. Näyttelijänlahjat poikivat ensin pienempiä rooleja tv-sarjoissa ja pienen tuotannon elokuvissa Davidin ollessa 20-30 vuotias. Ritari Ässäksi hän pääsi NBC:n johtajan Brandon Tartikoffin kautta vuonna 1982 ja sai sittemmin osan Baywatchista vuonna 1989. Baywatchin tuotanto alunperin peruttiin ensimmäisen kauden jälkeen, mutta David päätti laittaa omat rahansa likoon ja ryhtyä sarjan johtavaksi tuottajaksi. Tämän seurauksena Baywatchia esitettiin lopulta kaiken kaikkiaan 11 kautta ja siitä tehtiin myöhemmin myös elokuvia. David sai tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle vuonna 1996.

Viime vuosina David on esiintynyt muutamissa pienissä tv-sarjoissa ja lisäksi elokuvissa kuten suositun Guardians of the Galaxyn jatko-osassa Guardians of the Galaxy: Inferno ja nimikkoelokuvassa Killing Hasselhoff, jossa aasialainen mies yrittää päästää Davidin hahmon päiviltä rahapalkkion toivossa. Tulevina vuosina David on mukana ainakin elokuvissa Power Play ja Kung Fury 2.